De Keurslager heeft een zeer uitgebreid assortiment worst en vleeswaren, van een mooie plak boeren achterham tot een pittige salami of een sappige rookworst. Kortom voor elk wat wils; mager, pittig, hartig, zacht, gekookt, gedroogd, gerookt, gebraden of gebakken, u zegt het maar!
In onze compleet ingerichte vleeswarenmakerij maken wij een breed assortiment producten zelf. Uitgangspunt is steeds het gebruik van uitgekiende recepturen en verse grondstoffen van de beste kwaliteit. Bij het bereiden van deze fijne vleeswaren werken wij steevast met enkelvoudige kruiden zoals peper, gember, foelie, kardamon enz. Alleen van de beste kwaliteit om een uitstekende smaak te krijgen in het uiteindelijke product wat u bij ons in de vleeswarenkast aantreft.
Wij maken onze vleeswaren zonder gebruik te maken van kunstmatige kleur-, geur-, en smaakstoffen. Gewoon ouderwets lekker! Ook gebruiken wij géén gluten en lactose bij de bereiding van onze vleeswaren. Een actueel thema! (H)eerlijke vleeswaren, zoals u ze van een Keurslager mag verwachten.
Runderrookvlees
Licht gezouten en tenminste 3 maanden gerijpt, alvorens wij het rookvlees laten drogen en roken om tot een optimale zachte smaak te komen.
Rauwe boerenham
Licht gezouten en ingesmeerd met een heerlijk kruidenmengsel, tenminste 6 maanden gerijpt alvorens wij het vlees laten drogen en roken volgens een uitgekiend programma voor een volle rooksmaak.
Porchetta
Heerlijk gekruid en langzaam gegaard op onze Kamado.
Berliner leverworst zonder vetrandje
Een heerlijk, zachte leverworst met een lichte rooksmaak. Echt zoals vroeger.
Gebraden rosbief
Een heerlijke, neutrale rosbief. Mooi rood, gebraden volgens eigen recept.
Gebraden fricandeau
Lekker gekruid en dagvers gebraden.
Grillworst
Varkensgrillworst en kipgrillworst, lekker sappig en dagelijks vers gegrild.
Gekookte gelderse
Een lekkere kookworst met karakter door de lichte rooksmaak.
Brabantse zult
De echte ouderwetse, met een klein beetje azijn.
Gebraden gehakt
Lekker gekruid en met die echte, heerlijke braadsmaak.