Van oorsprong is barbecuen het langzaam garen (of iets sneller) van grote stukken vlees, wild, gevogelte of vis. We doen dit door op een indirecte manier te verhitten. Dat wil zeggen dat het vlees niet direct boven de kolen ligt. De makkelijkste en meest gebruikte manier is dat je de barbecue voor de helft vult met kolen met daarnaast een lekbak waarboven je het te braden product plaatst.

Door te spelen met de luchttoevoer en de luchtafvoer kunt u de temperatuur in de gesloten barbecue goed onder controle houden. Wij helpen u graag op weg bij uw Low & slow barbecue met het kiezen van een uitstekend stuk vlees, de juiste kruiden en heerlijke sauzen.

De "Boston Butt"

Het vlees dat bij uitstek geschikt is voor de “Pulled Porc”. Dit is een speciale snit die ook gebruikt wordt bij de officiële barbecue wedstrijden. Een groot en groots stuk vlees dat langzaam gaar gerookt wordt op de gesloten barbecue. Als het eenmaal door en door gaar is kunt u de Boston Butt gaan plukken tot fijne stukjes vlees. Heerlijk op een hard broodje, met American coleslaw en Sweet Baby Rays original BBQ Sauce.

De "Striploin"

Een heerlijk stuk dunne lende met vetlaagje van het Australian Angus Clare Valley Signature Beef. Mooi gemarmerd rundvlees dat subliem van smaak is. Rustig aan het stuk laten garen op lage temperatuur. Even laten rusten en dan aan dikke plakken snijden die u nog even om en om dicht schroeit op hoog vuur. Weer even laten rusten en mooi trancheren.

De "Picanha"

Een mooi stukje runder staartstuk met vetlaagje van het Australian Angus Clare Valley Signature Beef. Mooi gemarmerd rundvlees dat subliem van smaak is. Rustig laten garen op lage temperatuur en voor de finishing touch nog lekker flamberen.

De "Baby Back Rib"

Bij ons beter bekend als de sparerib. Geen verdere introductie nodig, maar altijd een topper op de barbecue.

De "Sparerib"

Dik bevleesde ribben om lekker lang te garen op lage temperatuur. De speciale snit voor bij officiële barbecue wedstrijden. Uren plezier om daarna heerlijk van te genieten met onze Sweet Baby Rays sauzen!

Keurslager Jacobs Vught

Moleneindplein 116
5262CM Vught
0736565820

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten